Pikalinkkejä restonomin työhön

Tietoa ja pikalinkkejä erilaisiin ongelmatilanteisiin

TYÖTURVALLISUUSLINKKEJÄ

Työsuojelun toimintaohjeita ongelmatilanteisiin

Työturvallisuuslaki löytyy tästä linkistä

Riskit ja vaarat! Mukana myös arviointitaulukko

Tietoa työturvallisuuskorttikursseista

 Lisää tietoa työväkivallasta

Työolot, vaara- ja haittatekijät

Työolot, vaara- ja haittatekijät -osiossa kerrotaan miten työtä ja työympäristöä tulee suunnitella ja millaisia vaatimuksia niille on asetettava. Tiedot ja toimintaohjeet on jaoteltu seuraaviin aihealueisiin:

Apua ja tietoa työoloihin. Kaikki alla mainitut työolot, vaara- ja haittatekijät löytyvät tästä

 

 

HYGIENIAPASSI

Lisää tietoa hygieniapassista löydät Evira hygieniapassi

Mikäli et löydä etsimääsi tietoa näiltä sivuilta, voit lähettää kysymyksesi sähköpostilla osoitteeseen hygieniapassi@evira.fi hygieniaosaamisen palvelupuhelin vastaa tiistaisin klo 9-12 numerossa 029 5300 402.

Hygieniapassikokeen mallikysymyksiä

 

ALKOHOLILAINSÄÄDÖNTÄ

 

SIIVOUSASIOITA

Erilaisia siivousmenetelmiä

Tietoa siivousaineista

Tutustu puhtaustasoihin  

Katso Eviran tietopakettia puhtaanapidosta

Tutustu puhtausmittareihin

 

ERGONOMIAA

 Työterveyslaitoksen ergonomia sivut 

Katso ergonomiastandardit tästä

Tästä lisää työsuojelua ja ergonomiaa

 

ELINTARVIKKEIDEN LAATU JA TURVALLISUUS

Valtioneuvoston selonteko elintarviketurvallisuudesta

Eviran toiminta

Katso Elintarvikelaki

Evira hygieniapassi

Hygieniapassikokeen mallikysymyksiä